Personligt

Jeg er et stille og roligt gemyt men ret sjov, hvis jeg selv skal sige det ;) Jeg nyder at slappe af derhjemme med min kone til en god tv-serie eller wii spil, men jeg elsker også at komme ud at mærke mig selv og naturen. Siden jeg var lille har jeg stået på ski og snowboard, og jeg elsker alt på vandet fra SUP-boardig til windsurfing og kayak! En gåtur i skoven eller Frederiksberg have kan dog også slå til.

963830_10153102203805203_1120060156_oMusik har fyldt en stor del af mit liv siden jeg som 11-årig fik min første guitar i julegave. Siden da har jeg prøvet kræfter med saxofon, klaver, bas, trommer, cello og til sidst allesammen på én gang, da jeg begyndte at producere min egen musik på computer. Jeg laver bla. børnemusik og jeg er nu også begyndt at skrive og illustrere børnebøger til musikken.

Min kæreste og mig

Jeg kommer fra Djursland – u å a land, hvor jeg voksede op med min kæmpe familie. Under min studietid boede jeg i Århus og i 2011 flyttede jeg sammen med min kæreste i København. Siden 2015 har jeg arbejdet i en fritidsklub, hvor jeg underviser i musik.

Skab en gratis hjemmeside eller blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: