Kampagne

Denne kampagne er lavet som en øvelse. Den erstadig uofficiel og ikke vist til kunden, og jeg vil derfor bede om diskretion!

Lær at spille et instrument!

For Frederiksberg Musikhøjskole skulle jeg lave en kampagne, der opfordrer børn i alderen 6-12 år til at lære at spille et instrument. Jeg ville give børnene et indtryk af, at det er sjovt og spændende at lære at spille et instrument, og at det er et unikt tilbud frem for en sur pligt. Instrumenternes verden er en verden af muligheder!

Folder

Folderen skal invitere til leg, gøre børnene nysgerrige og få dem til at tage den med i lommen. Derfor har jeg udformet den som en lille harmonika, hvor de kan se udvalget af alle de instrumenter, de kan lære at spille på på musikskolen.

Hjemmeside

Folderen inviterer også børnene ind på hjemmesiden, hvor de får hjælp og inspiration til at vælge deres instrument. Her får de igen hele udvalget af instrumenter, som de kan klikke sig ind på, lytte til og lære mere om. Der skulle også være en underside med et spil, hvor børnene skulle gætte hvilken lyd, der hørte sammen med hvilket instrument.

Plakat

Plakaten forsøger at binde folderen og hjemmesiden sammen, samt skaber et godt blikfank. Den inviterer også til at komme tæt på og tage et af instrumenterne med sig, hvilket er en lille lap med hjemmesidens adresse på bagsiden.

Skab en gratis hjemmeside eller blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: